Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (3.39 secunde)
"Opozitia spera intr-o suspendare cu voturile pedelistilor" Opozitia poate spera ca demersul suspendarii presedintelui Traian Basescu poate fi incununat de succes in conditiile in care foarte multi pedelisti sunt nervosi ca seful statului vrea sa dizolve PDL pentru a-l inlocui cu un construct politic tip Alba ca Zapada sau Miscarea Populara, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Noul partid al lui Geoana, asa cum scriam inca de acum cateva saptamini, are toate sansele sa fie celebra Alba ca zapada pe care o tot anunta Lazaroiu de atata vreme.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Probabil ca prezenta lui exclusiva la aceste summituri reprezinta unicul atu pe care il mai are in relatia cu exteriorul, si singura lui valoare de intrebuintare pentru unii precum madam Merkel, aflata la randul ei sub presiune acasa, dar si in relatia cu europenii, iar mai nou si in relatia cu Casa Alba.
Intrebat de ce nu a respectat sloganul ales de partid, "Vara asta se poarta alb", Ioan Oltean a spus ca are si culoarea alba printre nuantele camasii pe care o purta.
Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro.
Si uite asa avem pe piata un partid Alba ca Zapada, Forta Civica. Asta intr-o tara in care civismul nu poate fi gasit nici cu microscopul!
cu scorul de 55% Barack Obama va ramane in continuare sef la Casa Alba. Contracandidatul sau, Mitt Romney, va obtine circa 45% din voturi, potrivit romanian.ruvr.ru.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba Stirea a fost comentata in Romania, pe Facebook, in termeni favorabili:
Deja lumea a inceput sa se miste si sa se repozitioneze in raport de interesul fiecarui stat, de a se apropia, sau dimpotriva, de a se indeparta de trendul anuntat de la Casa Alba.
Potrivit directorului Biroului Regional Sapard Alba Iulia, Ana Goia Mocan, mai multe manastiri din judetele Alba si Covasna s-au interesat de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine finantari in cadrul Programului Sapard.
Nu facem diferenta intre cei care semneaza si cei care nu semneaza“, a continuat Sebastian Bodu 30-40% din piata, tutun “negru“ Potrivit datelor furnizate de presedintele ANAF, piata alba a tigarilor inseamna un miliard de euro anual, in timp ce piata neagra a ajuns la un nivel de aproximativ 30-40% din piata alba, fiind estimata la 300-400 de milioane de euro/an.
Lenjeria trebuie sa fie alba si din bumbac Lenjeria de pat, prosoapele si halatele vor fi de culoare alba si se vor schimba dupa fiecare turist.
s-a inregistrat un trafic pe Canalul Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari de 70.000 tone capacitate pe zi, pe fondul micsorarii nivelului Dunarii pana la sub 11 metri, aspect ce permite realizarea unei navigatii mai sigure, dar inca cu restrictii, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA.
Luigi Gheorghe Codoi, din localitatea Poarta Alba, are 27 de ani si nu a lucrat niciodata cu carte de munca.
Spre exemplu, pretul de 230 de lei pe gigacalorie propus de ANRE pentru Alba-Iulia este exagerat in opinia viceprimarului Paul Voicu. ... In aceste conditii, Primaria Alba va acorda ajutoare astfel incat cetatenii sa resimta o majorare de maxim 30% a facturii la energia termica, a precizat Voicu.
Dupa cateva saptamani de curs, cei aproximativ 50 de cursanti adunati din toata tara (majoritatea din regiunile prioritare Nord Iasi si Centru Alba) sunt convinsi ca acest curs ii va ajuta la dezvoltarea afacerilor pe care le au in acest domeniu.
In tara exista deja o serie de astfel de manifestari - "Caravana Clatitelor" (Prejmer, Brasov), "Festivalul International 'Pomana Porcului'" (Balvanyos, Covasna), "Festivalul Carnatilor si al Covrigilor" (Buzau), "Festivalul Secerisului" (Ampoita - Alba), "Festivalul Pastravului" (Ciocanesti, Suceava), "Festivalul Sarmalelor" (Praid, Harghita), "Festivalul Branzeturilor si al Pastramei" (Bran, Brasov).
google-analytics.com